Over ons

Sinds 1964

Jan Burgering begon als zelfstandig ondernemer met het voegwerk. Al gauw heeft hij ook het tegelwerk erbij genomen. Zijn vader en grootvader waren al een echte vakman wat betreft het voegwerk. Al vanaf 1890 is het voegwerk van vader op zoon doorgegeven. Dit stukje oude ambacht het restaureren en renoveren van de gevels is verweven in ons bedrijf. Senior J. Burgering is begonnen met tegels zetten. Hij was het eerste tegelzetbedrijf in Barneveld. Dat groeide samen met het voegwerk uit tot het voeg en tegelzetbedrijf. Ook zijn zoon S. Burgering is in het bedrijf gekomen. Deze heeft nu het stokje overgenomen. In ons bedrijf zijn vaste personeelsleden die zich al jaren inzetten voor ons tegel en voegbedrijf.

Veel van onze opdrachtgevers zijn mensen die bewust keuzes maken en ons gezonde perfectionisme waarderen. Ze weten dat wij een naam hebben hoog te houden.

In de achterliggende jaren hebben we bewezen dat de details het verschil maken. Een perfecte afwerking en goed georganiseerd. Dit noemen wij vakwerk!

Webdesign door: Plan Twee