Tegelwerk

Ons tegelzetbedrijf voert voor zowel bedrijven als particulieren allerlei voorkomende tegelwerken uit. Zowel in de specie als verlijmen. Voor het verwerken van natuursteen / glastegels / mozaïek / kerlite tegels e.d. kunt u bij ons terecht. We werken voor de nieuwbouw, de wat oudere woningen of voeren aanpassingen en veranderingen uit in een bedrijfsomgeving.

Of het nu gaat om vloeren of tegelwanden, in nieuwbouw of bestaande bouw, voor kleine of grote oppervlaktes, Tegelzetbedrijf Burgering is uw partner op het gebied van al uw tegelwerken.

Op aanvraag leveren wij ook tegels. Op afspraak kunt u met ons tegels uit zoeken bij Eurovite in Ede waar zij een grote showroom hebben. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een aantal belangrijke bedrijven om ons heen geschaard. Hiermee kunnen wij de complete renovatie van uw sanitaire ruimtes realiseren.

Wij bouwen de scheidingsmuren e.d. in de badkamer met Ytong blokken. Om dit door ons te laten doen kunnen wij alvast rekening houden met de verdeling van de tegels.

Wij smeren ook vaak de dekvloeren in de sanitaire ruimtes. Dit is juist belangrijk om dit door ons te laten doen, zodat wij rekening kunnen houden met het afschot naar de easydrain. Tevens is het belangrijk om de easydrain door ons te laten stellen. Wij doen dit door de easydrain in de krimparme gietmortel te storten voor een waterdicht geheel.

Bij ons kunt u ook terecht voor het egaliseren van uw vloeren.

Service, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Burgering Barneveld Burgering Barneveld Burgering Barneveld Burgering Barneveld Burgering Barneveld Burgering Barneveld

Klik op de foto's voor een groter formaat

Webdesign door: Plan Twee