Voegwerk

Voegbedrijf Burgering, gevestigd in Gelderland en gespecialiseerd in gevelrenovatie, onderhoud en snijvoegwerk.

Voegbedrijf Burgering heeft zich gespecialiseerd in gevelrenovatie en onderhoud, onder andere door middel van kennis in snijvoegwerk, voegwerk, reinigingsmethoden en metselwerkherstel. Tevens zijn wij ook vakbekwaam in nieuwbouw.

Met onze gemotiveerde werknemers staan wij voor uitstekende kwaliteit van onze werkzaamheden. In de loop der jaren werd een aanzienlijke hoeveelheid kennis en ervaring vergaard bij het uitvoeren van uiteenlopende renovatie-, restauratie- en onderhoudsprojecten voor particulieren, aannemers en het bedrijfsleven.

Bij Voegbedrijf Burgering kunt u uw voegen uit laten frezen en uw gevel laten reinigen, impregneren en opnieuw laten (snij-)voegen. Hierdoor ziet uw kostbaarste bezit er weer uit als nieuw, kan het er weer jaren tegenaan en laat het minder vocht door. Ook uw aanbouw of tuinmuur zijn bij ons in vakkundige handen.

Er zijn verschillende soorten voegen: platvol, schaduwvoeg, doorgestreken voeg of de monumentale snijvoeg. De knip- en snijvoeg ziet u vaak terug bij oude herenhuizen en monumentale panden.

Impregneren van het voegwerk

Het impregneren is een middel dat gebruikt wordt om muren of tegels waterafstotend te maken. Het wordt tevens gebruikt tegen bescherming van poreuze ondergronden zoals gevelstenen en bakstenen. Het wordt vloeiend aangebracht, zodat de steen het vloeistof goed opneemt.

Burgering Barneveld Burgering Barneveld Burgering Barneveld Burgering Barneveld

Klik op de foto's voor een groter formaat

Webdesign door: Plan Twee