Over Burgering

Sinds 1964

Wie wel eens door Barneveld en omstreken rijdt, kan ons eigenlijk niet gemist hebben. Je bent je er waarschijnlijk niet van bewust, maar de voegen van talloze woningen, boerderijen en bedrijfspanden worden al generaties lang door ons bedrijf verzorgd. Al in 1890 was het Toon Burgering die voor het eerst voegwerk uitvoerde en sindsdien is het vakmanschap van generatie op generatie doorgegeven. De kennis en ervaring van de familie Burgering is de fundering van ons bedrijf waarin we ons specialiseren in voegwerk, tegelzetten en restauraties.

Tegelzetters- en Voegbedrijf Burgering zoals we dat vandaag de dag kennen, bestaat sinds 1964. Toen besloot Jan Burgering een bedrijf op te zetten voor zijn voegwerk. Het oude ambacht van het renoveren en restaureren van gevels was belangrijk voor hem, maar al snel begon hij ook met tegels zetten. Hiermee startte hij het eerste tegelzetbedrijf in Barneveld en op dit moment zijn we het enige bedrijf in de regio dat zowel voegwerk- als tegelzetbedrijf is.

In 2009 nam Sebastiaan Burgering het stokje over binnen het familiebedrijf. Daarbij kan hij rekenen op zijn echtgenote Gera en op een hecht team van vaste personeelsleden die zich al jaren inzetten voor het tegel- en voegbedrijf. 

Dit is waar we voor staan

Veel van onze opdrachtgevers zijn mensen die bewust keuzes maken en ons gezonde perfectionisme waarderen. Ze weten dat wij een naam hebben hoog te houden.

In de achterliggende jaren hebben we bewezen dat de details het verschil maken. Een perfecte afwerking en goed georganiseerd. Dit noemen wij vakwerk!

Enkele referenties

Kom in contact

Heb je vragen? Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom je dan vooral niet, en neem direct contact op.

Sebastiaan Burgering

Contact

Wie we zijn

Deze mensen hebben het vakmanschap met elkaar gemeen, maar hun perfectionisme en oog voor details maken het verschil. Ons tegel- en voegwerk is vakwerk en veel van onze opdrachtgevers weten dat te waarderen. Niet alleen in Barneveld en omstreken, maar ook ver daarbuiten.

Team Burgering
Erkend Leerbedrijf
Veldhoek 3  —  6741 MP Lunteren  —    —  info@burgeringvoegentegel.nl  —  0342 - 490 540  —  06 - 520 64 100