Tegelwerk

Tegelwerk

Een mooie tegel is niet alleen functioneel, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de sfeer in jouw woning of bedrijfspand. Een tegel die met zorg is gekozen, zal echter een teleurstelling worden als deze niet goed is gezet. Een lekkage in de badkamer, de voortdurende ergernis van of een slordige muur of vloer… Bij Burgering begrijpen we heel goed dat je daar wakker van ligt. Dat zouden we immers zelf ook doen, en daarom gaan wij altijd met een gezond perfectionisme aan het werk. Service, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! 

Ons tegelzetbedrijf voert sinds 1964 voor zowel bedrijven als particulieren allerlei voorkomende tegelwerken uit. We werken voor de nieuwbouw en voor de wat oudere woningen of voeren aanpassingen en veranderingen uit in een bedrijfsomgeving. Of het nu gaat om vloeren of tegelwanden, om kleine of grote oppervlaktes. Tegelzetbedrijf Burgering is jouw partner op het gebied van elk tegelwerk.

Voorbereiding

Een strakke tegelwand of -vloer staat of valt met een goede voorbereiding. Dit doen wij graag en daarbij letten we op de details. Wij bouwen onder meer de scheidingsmuren in de badkamer met Ytong blokken. Als je dit door ons laat doen kunnen wij alvast rekening houden met de verdeling van de tegels.

Ook smeren we vaak de dekvloeren in de sanitaire ruimtes. Het is praktisch om dit door ons te laten doen, zodat wij rekening kunnen houden met het afschot naar de easydrain. Tevens is het belangrijk om de easydrain door ons te laten stellen. Wij doen dit door de easydrain in de krimparme gietmortel te storten voor een waterdicht geheel.

Tegelkeuze

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de tegels? Door onze jarenlange ervaring hebben wij een aantal belangrijke bedrijven om ons heen verzameld die we kunnen aanraden. Op afspraak gaan wij dan ook graag met je mee om tegels uit te zoeken bij Steenbergen in De Klomp of Tegelhal Verschuur in Lunteren. In hun ruime showroom vinden we ongetwijfeld de vloer- en/of wandtegel waarnaar je op zoek bent. Door op deze manier een totaalpakket van tegels, advisering en werkzaamheden af te nemen, ben je bovendien voordeliger uit.

Kom in contact

Heb je vragen? Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom je dan vooral niet, en neem direct contact op.

Sebastiaan Burgering

Contact

Projecten

Wie wel eens door Barneveld en omstreken rijdt, kan ons eigenlijk niet gemist hebben. Je bent je er waarschijnlijk niet van bewust, maar de voegen van talloze woningen, boerderijen en bedrijfspanden worden al generaties lang door ons bedrijf verzorgd.

Erkend Leerbedrijf
Veldhoek 3  —  6741 MP Lunteren  —    —  info@burgeringvoegentegel.nl  —  0342 - 490 540  —  06 - 520 64 100